Ikon - Forundersøkelsen gir alle svar

Forundersøkelsen gir alle svar

Det første steget på veien mot en brillefri hverdag er en forundersøkelse. Denne undersøkelsen gjennomføres av en av våre dyktige optikere og er både smertefri, uforpliktende og gratis.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Forundersøkelsen gir alle svar

Våre undersøkelser gir svar på om du kan bli brillefri

Først og fremst vil vi undersøke hvorvidt dine øyne egner seg for synsbehandling. Vi vil også svare på spørsmål du måtte ha om synskirurgi, samt gi deg utfyllende informasjon om hvilken type behandling som kan passe for deg og hvilket resultat du kan regne med.

Forundersøkelsen er helt uforpliktende

Forundersøkelsen er altså nødvendig å gjennomføre for å avdekke hvorvidt en av våre synsbehandlinger egner seg for deg. I tillegg er forundersøkelsen til for å gi deg all den informasjonen du trenger for å finne ut om synskirurgi føles riktig for deg. Derfor er forundersøkelsen både uforpliktende og helt gratis.

Forundersøkelse og operasjon på samme dag

Dersom du bor langt unna klinikken er det fullt mulig å få gjennomført både forundersøkelse og synsbehandling på samme dag. Trenger du derimot litt betekningstid mellom undersøkelsen og eventuell operasjon, kan du naturligvis ta den tiden du trenger på å bestemme deg.

Av tilbakemeldingene vi får fra våre kunder er det én tanke som går igjen. «Hvorfor har jeg ikke gjort dette tidligere?» er et spørsmål mange sier de stiller seg. Med dette tatt i betraktning vil vi oppfordre deg til å bestille en uforpliktende forundersøkelse allerede i dag!

Viktig!

  • Ikke bruk kontaktlinser de siste 2 dager før forundersøkelsen
  • Ikke bruk maskara denne dagen
  • Ta med deg briller eller brilleseddel på forundersøkelsen
  • Ta gjerne med solbriller da du kan bli lyssky etter undersøkelsen