Ikon - Bestill forundersøkelse hos øyelege

Bestill forundersøkelse hos øyelege

Vurderer du synskirurgi? Det første steget på veien mot en brillefri hverdag er en forundersøkelse utført av en av våre dyktige øyeleger. Forundersøkelsen hos Trondheim Øyelegesenter er smertefri, uforpliktende og gratis.  

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Bestill forundersøkelse hos øyelege

Våre undersøkelser gir svar på om du kan bli brillefri 

Først og fremst vil vi undersøke hvorvidt dine øyne egner seg for synsbehandling. Det er også viktig for oss at det skal føles riktig og trygt for deg. En forundersøkelse vil gi deg all informasjon du trenger for å finne ut om du skal velge synskirurgi. Vi gir deg råd om hvilken type behandling som kan passe for dine øyne, og hvilket resultat du kan regne med.   

Forundersøkelsen er helt uforpliktende

Forundersøkelsen er altså nødvendig å gjennomføre for å avdekke hvorvidt en av våre synsbehandlinger egner seg for deg. I tillegg er forundersøkelsen til for å gi deg all den informasjonen du trenger for å finne ut om synskirurgi føles riktig for deg. Derfor er forundersøkelsen både uforpliktende og helt gratis.

Forundersøkelse og operasjon på samme dag 

Kommer du langveisfra? Det er fullt mulig å få gjennomført både forundersøkelse og synsbehandling på samme dag dersom du ønsker det. Trondheim Øyelegesenter har avtale med flere hoteller i byen som gir deg god rabatt, hvis det kan være aktuelt for deg.   

Trenger du litt tid på å bestemme deg? Les gjerne mer om de gode erfaringene til våre kunder som allerede har fått utført en øyeoperasjon hos oss. Lurer du på annet innenfor temaet har vi samlet et knippe gode artikler om øyehelse her.  

Vi ser fram til å ønske deg velkommen!   

 

Viktig!

  • Ikke bruk kontaktlinser de siste 2 dager før forundersøkelsen
  • Ikke bruk maskara denne dagen
  • Ta med deg briller eller brilleseddel på forundersøkelsen
  • Ta gjerne med solbriller da du kan bli lyssky etter undersøkelsen