Ikon - Grå stær – Øyeoperasjon

Grå stær – Øyeoperasjon

Venter du på behandling for grå stær? Hos oss kan du få operasjon i løpet av fire til seks uker, og slippe unna de lange offentlige helsekøene.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Grå stær – Øyeoperasjon

Verdt prisen

Verdt prisen

Rekordlav ventetid på grå stær operasjon

Mange med grå stær må sette livet litt på vent mens de venter på å bli operert. Heldigvis finnes det et alternativ. Hos Trondheim Øyelegesenter kan du være ferdigoperert for grå stær på rekordtid – innen fire til seks uker. Både undersøkelsen og operasjonen utføres på vår klinikk i Trondheim sentrum.

Har jeg grå stær?

Grå stær oppstår som regel etter fylte 50 år og kjennetegnes av at man oppfatter omgivelsene som tåkete og diffuse. Dersom du er usikker på om du faktisk er rammet av grå stær, anbefaler vi at du kommer inn for en undersøkelse.

Hvordan er en grå stær operasjon?

Dersom du får påvist grå stær, er det nødvendig med behandling. Grå stær behandles ved å fjerne den uklare linsen i øyet og erstatte denne med en ny, kunstig linse. Inngrepet oppleves som smertefritt og ukomplisert og du kan regne med å være tilbake på jobb allerede dagen etter operasjonen.

Øyelegene ved Trondheim Øyelegesenter har lang erfaring med diagnostisering og behandling av grå stær. Dersom du har fått påvist eller mistenker at du har grå stær – bestill time for undersøkelse hos oss i dag!