Ikon - Grå stær

Grå stær

Hos Trondheim Øyelegesenter kan du være ferdigoperert for grå stær på rekordtid – innen fire til seks uker. Både undersøkelsen og grå stær operasjonen utføres på vår klinikk i Trondheim sentrum. 

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Grå stær

Verdt prisen

Verdt prisen

Har jeg grå stær?

Grå stær oppstår som regel etter fylte 50 år, og kjennetegnes av at man oppfatter omgivelsene som tåkete og diffuse. Dersom du er usikker på om du faktisk er rammet av grå stær, anbefaler vi at du kommer inn for en forundersøkelse. Grå stær som oppdages og behandles tidlig, gir bedre prognose for et godt syn etter operasjon. Her kan du lese mer om grå stær symptomer.  

Hvordan foregår en grå stær operasjon?

Dersom du får påvist grå stær, er det nødvendig med behandling. Grå stær operasjon går ut på å fjerne den uklare linsen i øyet og erstatte denne med en ny, kunstig linse. Inngrepet er ukomplisert og smertefritt, og utføres av våre dyktige kirurger ved Trondheim Øyelegesenter.  

Når blir jeg bra etter øyeoperasjon for grå stær?

Det er normalt å oppleve ømhet etter operasjonen, men dette vil gå raskt over. Du kan regne med å være tilbake på jobb allerede dagen etter øyeoperasjon for grå stær. Komplikasjoner som følge av en grå stær- operasjon tilhører sjeldenhetene. 


Øyekirurgene ved Trondheim Øyelegesenter har lang erfaring med diagnostisering og behandling av grå stær. Dersom du har fått påvist eller mistenker at du har grå stær – bestill forundersøkelse hos oss i dag!