Ikon - ICL

ICL

ICL er en øyeoperasjon hvor det settes inn en spesialtilpasset, permanent linse i hvert av øynene. ICL øyeoperasjon er en ideell løsning for deg med moderat til høy brillestyrke. Er du mer nærsynt enn -8 er ICL ofte det foretrukne valget. Hvis du har tynne hornhinner, tørre øyne eller store pupiller kan en ICL-øyeoperasjon være riktig for deg.  

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

ICL

Spesialtilpassede linser med ICL øyeoperasjon 

I forkant av øyeoperasjonen gjennomføres en forundersøkelse hvor vi gjør nøyaktige målinger av dine øyne. Deretter bestiller vi spesialtilpassede ICL-linser fra USA til hvert enkelt av øynene dine. Under forundersøkelsen vil du få svar på alle spørsmål du måtte ha om øyeoperasjonen. 

Tilbake på jobb allerede dagen etter en ICL øyeoperasjon

En ICL-øyeoperasjon er et ukomplisert inngrep som gjennomføres på få minutter. Når øyeoperasjonen er gjennomført, må du være på klinikken til observasjon i 2-3 timer. Tilhelingstiden er rask og smertefri. Dagen etter operasjonen kan du regne med å være tilbake på jobb – uten briller eller linser. 

Er en ICL-øyeoperasjon riktig løsning for meg?

Med en ICL-operasjon kan vi behandle følgende:  

 

Dette er en reversibel behandling. Skulle det bli aktuelt kan ICL-linsen fjernes på et senere tidspunkt. 

Lurer du på om en ICL-linseoperasjon kan være riktig løsning for deg? Bestill en uforpliktende og gratis forundersøkelse i dag. På forundersøkelsen vil du få utfyllende informasjon om behandlingen, samt svar på alle dine spørsmål. Her får du vite mer om synskirurgi.  
 
For deg med små brillestyrker er laseroperasjon av øyet det riktige valget.