Ikon - ICL - Øyeoperasjon

ICL - Øyeoperasjon

ICL øyeoperasjon er en linseoperasjon hvor det settes inn en spesialtilpasset, permanent linse i hvert av øynene. ICL linseoperasjon er en ideell løsning for deg med moderat til høy brillestyrke og nesten alltid den foretrukne øyeoperasjonen for den som er mer nærsynt enn -8. Hvis du har spesielt tynne hornhinner, svært tørre øyne eller store pupiller kan også en ICL-linseoperasjon være riktig.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

ICL - Øyeoperasjon

Spesialtilpassede linser for dine øyne

I forkant av ICL-øyeoperasjonen gjennomføres en forundersøkelse hvor vi gjør nøyaktige målinger av dine øyne. Deretter bestiller vi spesialtilpassede ICL-linser fra USA til hvert enkelt av øynene dine. Under forundersøkelsen vil du også få svar på alle spørsmål du måtte ha.  

Tilbake på jobb allerede dagen etter en ICL-øyeoperasjon

Linseoperasjonen er helt ukomplisert og gjennomføres på få minutter. Når øyeoperasjonen er gjennomført, må du være på klinikken til observasjon i 2-3 timer, før du kan reise hjem igjen. Allerede dagen etter øyeoperasjonen kan du regne med å være tilbake på jobb – uten briller eller linser.

Er en ICL-øyeoperasjon riktig løsning for meg?

Med en ICL-operasjon kan vi behandle nærsynthet opptil -18, langsynthet opptil +10 og skjeve hornhinner opptil -6. ICL-linsen kan for øvrig også fjernes på et senere tidspunkt, om det skulle bli aktuelt, og dette er dermed en reversibel behandling.

Lurer du på om en ICL-linseoperasjon kan være riktig løsning for deg? Bestill en uforpliktende og gratis forundersøkelse i dag! På forundersøkelsen vil du få utfyllende informasjon om behandlingen, samt svar på alle dine spørsmål.