Ikon - Laseroperasjon øye

Laseroperasjon øye

Visste du at Trondheim Øyelegesenter var først ute i Norge da vi startet med IntraLASIK i 2008? Laseroperasjon med IntraLASIK er utviklet for å korrigere langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner. Dette er en svært trygg og effektiv måte å kvitte seg med briller og linser på.  

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Laseroperasjon øye

Proff-kiteren fikk ny frihet

Proff-kiteren fikk ny frihet

Øyeoperasjon helt uten smerter

En øyelaserbehandling med IntraLASIK er en sikker og smertefri operasjon med kort legningstid. Under inngrepet blir det satt inn en kunstig linse mellom hornhinnen og øyets naturlige linse. 
Allerede få timer etter behandlingen kan du glede deg over ditt nye syn. Dagen etter øyeoperasjonen kan du være tilbake på jobb, uten briller eller linser. 

Vurderer du laseroperasjon av øyet?

Kunne du tenke deg å legge vekk brillene og linsene for godt, men er usikker på om en laseroperasjon er riktig for deg?  Når du lar deg behandle hos oss, kan du være helt trygg på at øyekirurgene som utfører laseroperasjonen er dyktige i faget sitt. Du kan også lese om Roberts laseroperasjon ved Trondheim Øyelegesenter, og hans hverdag som brillefri.  
På Trondheim Øyelegesenter får du en gratis forundersøkelse. Da avdekker vi om en synskorrigerende operasjon med øyelaser er riktig for ditt syn og svarer på spørsmål du måtte ha. Bestill en uforpliktende forundersøkelse i dag.