Ikon - Monovision

Monovision

Monovision er en synskorreksjon hvor høyre og venstre øye får litt ulike styrker. Det ene øyet brukes til nærsyn og det andre til langsyn, noe som betyr at du kan kvitte deg med både de vanlige brillene og lesebrillene.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Monovision

Er det vanskelig å venne seg til Monovision?

Løsningen med ulik styrke på hvert av øynene blir stadig mer utbredt, både her til lands og utenfor våre landegrenser. Spesielt i USA er det stadig flere som velger synskorreksjon som resulterer i Monovision. En av de vanligste bekymringene blant pasienter som vurderer Monovision er hvorvidt man faktisk klarer å venne seg til å ha ulikt syn på hvert av øynene. Svaret er ja, hjernen klarer å venne seg til Monovision, men det tar litt tid. Etter tilvenningsfasen kan man nyte en hverdag helt uten briller og linser.

Monovision med ICL-linseopersasjon eller laserbehandling

Monovision kan oppnås med både ICL-øyeoperasjon og gjennom synskorrigerende laserbehandling av øynene og er en av Trondheim Øyelegesenters spesialiteter. Om ICL eller laseroperasjon er riktig for deg, finner vi ut på forundersøkelsen. En forundersøkelse er både uforpliktende og gratis og er din anledning til å få mer informasjon rundt hvilken synskorrigerende behandling som er den beste løsningen for nettopp deg.

Bestill forundersøkelse i dag!