Ikon - Monovision – utsett behovet for briller  

Monovision – utsett behovet for briller  

Etterhvert som øyelinsen blir eldre, mister den noe av sin elastisitet. Når dette skjer får man problemer med å fokusere på samme måte som tidligere, og det blir utfordrende å se på nært hold. Dette er en naturlig del av aldringsprosessen, men det kan likevel oppleves frustrerende.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Monovision – utsett behovet for briller  

Synskorreksjon

Monovision er en synskorreksjon hvor høyre og venstre øye får litt ulike styrker. Det ene øyet korrigeres for syn på avstand, mens det andre øyet for syn på nært hold. Med Monovision kan du utsette behovet for briller og linser.   

Er det vanskelig å venne seg til Monovision? 

Løsningen med ulik styrke på hvert av øynene blir stadig mer utbredt her til lands. Likevel kan tanken på å ha ett øye for nærsynthet og ett øye for langsynthet virke noe fremmed. Dersom du lurer på om det er mulig å venne seg til å ha ulikt syn på hvert av øynene, er svaret ja. Etter en tid klarer hjernen å venne seg til Monovision. Når tilvenningsfasen er over, kan du nyte en hverdag helt uten briller og linser.   

Monovision med ICL-linseopersasjon eller laserbehandling 

Monovision kan utføres med både en ICL-operasjon og gjennom synskorrigerende laserbehandling.   
ICL-operasjon er en velegnet behandlingsmetode for pasienter med store synsavvik, som av ulike grunner ikke er egnet for laserbehandling.   

Bestill en forundersøkelse i dag! Den er både uforpliktende og gratis, og en gyllen mulighet til få mer informasjon rundt hvilken synskorrigerende behandling som er den beste løsningen for nettopp deg.