Ikon - Linsebytte med RLE

Linsebytte med RLE

Ved et RLE linsebytte skiftes den naturlige linsen i øyet ut med en kunstig linse med flere styrker i. Den kunstige linsen vil gjøre det mulig å se godt både på nært hold og på avstand. Et linsebytte foretas ofte ved presbyopi, eller alderssyn. Det kalles også alderslangsyn eller “gammelmannssyn”. Dette er en ufarlig tilstand, og svært vanlig rundt 45-årsalderen. Grunnen til dette er at øyelinsen blir stivere med årene, og dermed vil det gradvis være vanskeligere å fokusere på nært hold.

 

RLE linsebytte er et godt alternativ for deg som ønsker å kvitte deg med lesebriller, databriller eller terminalbriller og progressive briller. Resultatet er feilfritt syn, både på kort og lang avstand. Faktisk er linseoperasjon et av de hyppigst utførte inngrepene i verden. 

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Linsebytte med RLE

Linsebytteoperasjonen var en innertier

Linsebytteoperasjonen var en innertier

Linsebytte på en halvtime

RLE linsebytte er en smertefri behandling som gjennomføres på en halvtimes tid. Som regel kan begge øynene behandles samme dag, og du får raskt godt syn etter behandlingen. Pasienter opplever svært lite ubehag etter en RLE-operasjon. De fleste går på jobb, kjører bil og er i vanlig aktivitet allerede dagen etter.  

Øyeleger med lang erfaring bytte av linser med RLE

Øyekirurgene hos Trondheim Øyelegesenter har lang erfaring med linsebytte, og vi holder oss kontinuerlig oppdatert i faget. Hos oss kan du være trygg på at du blir behandlet av svært kompetente øyeleger, og at utstyret som benyttes er topp moderne.

Bestill forundersøkelse i dag

Før man kan gjennomføre et linsebytte er det nødvendig med en forundersøkelse. Under forundersøkelsen vil du få utfyllende informasjon om behandlingen, vi finner ut om en RLE-operasjon er riktig løsning for deg og om du eventuelt har behov for flerstyrkelinser eller enstyrkelinser. 

Hans-Petter ble brillefri og skarpsynt på alle avstander etter sin linsebytteoperasjon

Bestill forundersøkelse i dag – det er både gratis og uforpliktende!

Video: Trondheim Øyelegesenter | Linsebytte 45 år

Se vår video om hvordan en RLE linsebytte kan forandre hverdagen din.