Golferen slår et slag for bedre syn

ref2.jpg

Del denne saken

Golfentusiasten Hans Petter har blitt brillefri og skarpsynt på alle avstander. Det kommer godt med når han skal slå et slag.  

- Livet på og utenfor golfbanen har blitt mye enklere etter at jeg tok linsebytte.   


Brukte lang tid på å bestemme seg for synskirurgi 

Synet hans er bedre enn det har vært på mange år og Skjærvold har som pensjonist mer tid enn noensinne til å dyrke lidenskapen for golf. Og nettopp tid, det brukte han også på å bestemme seg for linsebytte. Mye tid. Dette til tross for at Skjærvold faktisk har jobbet innen synskirurgi. 
  
- Jeg jobbet i flere år med salg av maskiner og utstyr til synskirurgi. De siste årene i arbeidslivet jobbet jeg faktisk også for Trondheim Øyelegesenter, smiler Skjærvold.  
  
Man skulle kanskje tro at en som jobber innen dette og som på nært hold observerer hvor fantastisk teknologien er, selv ville blitt brillefri snarere heller enn senere. Den gang ei.   
  
- Når du jobber med dette og har såpass god innsikt i prosedyrer og kvalitet på de ulike linsene, blir du kresen. I mange år gikk jeg og ventet på den linsen som enda ikke var oppfunnet. Til slutt kom det noen fantastisk gode linser – som også Trondheim Øyelegesenter bruker. Da bestemte jeg meg for endelig å kvitte meg med briller.   

Skjærvold forteller videre at han ikke har angret en dag. Han ser godt på alle avstander, noe som har gjort hverdagen enklere.   

- Nå ser jeg dashbordet i bilen. Jeg kan lese det som står på etikettene i matbutikken og jeg har ingen problemer med å lese scorekortene på mobilen. 

 

-          Gjør en grundig vurdering og ta steget før heller enn senere!   


De mange brilleparene som tidligere lå overalt, men som han likevel alltid måtte lete etter når han hadde behov for dem, er gitt bort til veldedighet.   
  
- Før operasjonen hadde jeg en opptelling. Jeg fant over ti par lesebriller og tre eller fire kostbare progressive briller. Prisen av disse tilsvarer prisen jeg betalte for inngrepet – dermed er det ingen tvil om at linsebyttet også økonomisk var lønnsomt, konstaterer Skjærvold.   
  
Til andre som vurderer å bli brillefri har han en klar oppfordring:  
- Ikke vent med å bestille en forundersøkelse. Still spørsmål til den som undersøker deg og få svar på hvilket resultat du kan forvente. Ikke bruk like lang tid som det jeg gjorde på å vurdere, men tenk godt igjennom hvorvidt synskirurgi er riktig for deg. Dersom svaret er ja: ikke vent.   
  
Skjærvold anbefaler, ikke overraskende, at du velger nettopp Trondheim Øyelegesenter. Der møter du dyktige fagfolk med et ufravikelig fokus på kvalitet. Dessuten bruker optikerne markedets beste teknologi og linser, forteller han som med sin lange fartstid i bransjen definitivt vet hva han snakker om.   
  
Kjenner du også at det er på tide å kvitte seg med briller som dugger og forsvinner? Forundersøkelsen gir deg alle svarene og er helt uforpliktende. Les også mer om RLE-operasjon/linsebytte og andre synskorrigerende behandlinger vi tilbyr. 

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.