Ikon - Laserbehandling

Laserbehandling

IntraLASIK er den mest avanserte formen for laserkorreksjon av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner. Behandlingen er smertefri, og du kan regne med å være tilbake på jobb allerede dagen etter operasjonen. Dette er den eneste lasermetoden som er godkjent for astronauter og jagerpiloter i USA.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Laserbehandling

Proff-kiteren fikk ny frihet

Proff-kiteren fikk ny frihet

Utføres med to lasere

Ved IntraLASIK gjøres laseroperasjonen med to lasere. Først lager vi et snitt i hornhinnen med iFS-laser. Deretter bretter øyekirurgen til side et tynt lokk i det øverste laget av hornhinnen, og gjennomfører selve synskorreksjonen med en Excimerlaser. Etter korreksjonen legger kirurgen lokket tilbake på den opprinnelige plassen. Snittet som ble gjort for å frigjøre lokket gror svært hurtig, og ingen sting er nødvendig. Behandlingen er så skånsom at det neste dag er svært vanskelig å se spor av snittet, selv i mikroskop.

Sikkert og skånsomt

Trondheim Øyelegesenter startet med IntraLASIK i 2008, og var den første klinikken i Norge som startet med denne typen laserbehandling. IntraLASIK utføres med avansert laserteknologi som gir økt sikkerhet, skånsomhet og optimal synsskarphet.