Ikon - Laseroperasjon øye

Laseroperasjon øye

Laseroperasjon av øyne med IntraLASIK - en behandlingsmetode utviklet for å kurere langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner – er en svært trygg og effektiv måte å kvitte seg med briller og linser på.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

Laseroperasjon øye

Proff-kiteren fikk ny frihet

Proff-kiteren fikk ny frihet

Øyeoperasjon helt uten smerter

En øyelaserbehandling med IntraLASIK er helt smertefri og allerede få timer etter behandlingen kan du glede deg over ditt perfekte syn. Du vil altså kunne være tilbake på jobb, uten briller eller linser, allerede dagen etter øyeoperasjonen.

Øyeleger med lang erfaring innen laseroperasjon av øyne

I nesten 30 år har Trondheim Øyelegesenter gjort folk brillefri. Våre øyeleger har lang erfaring med ulike former for synsbehandlinger og vi har et kontinuerlig fokus på å tilegne oss ny kunnskap og å ta i bruk det siste innen teknologiske hjelpemidler. Derfor var vi også først ut i Norge da vi i 2008 startet med IntraLASIK. Når du lar deg behandle hos oss kan du være helt trygg på at øyelegene som utfører laseroperasjonen er erfarne og at utstyret som benyttes er av topp kvalitet.

Er laseroperasjon av øynene riktig for deg?

Kunne du tenke deg å legge vekk brillene og linsene for godt, men er usikker på om en laseroperasjon er riktig for deg? Hos oss kan du få en gratis forundersøkelse og samtale med øyelege. Da avdekker vi om en laseroperasjon er riktig for ditt syn og svarer på spørsmål du måtte ha. Bestill en uforpliktende forundersøkelse i dag!