Synsbehandling

Trondheim Øyelegesenter gjør deg brillefri! I mer enn 30 år har vi utført ulike synsbehandlinger som har gjort folk fri fra briller og linser.  

Synsbehandling med laser, linsebytte og grå stær-operasjon

Av synsbehandlinger tilbyr vi linsebytte og laseroperasjon av øyne med IntraLASIK, som er den mest avanserte formen for laserkorreksjon av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.  

 

  • Laseroperasjon er som hovedregel best egnet for deg mellom 18 og 45 år.  
  • For deg som er over 45 år er linsebytte med RLE-operasjon et godt alternativ for å bli kvitt lesebriller og progressive briller.  
  • ICL øyeoperasjon er en god løsning dersom du er mer nærsynt enn –8. 

 

I tillegg til linsebytte og laseroperasjon tilbyr vi også behandling for grå stær. Hos oss slipper du å vente i lange offentlige helsekøer for å bli kvitt problemet.  

 

Trygg og smertefri synsbehandling

Alle våre behandlinger gjennomføres raskt og smertefritt av erfarne øyeleger. Helt siden Trondheim Øyelegesenter ble grunnlagt i 1989 har kvalitet stått i fokus. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på det siste innen øyehelse og benytter utelukkende topp moderne utstyr i undersøkelser og behandlinger. Hos oss er du i de aller beste hender.  

Les mer om de ulike behandlingene ved å klikke deg videre, og bestill en gratis og uforpliktende forundersøkelse hos oss. På forundersøkelsen finner vi ut om øynene dine egner seg for synsbehandling, og du vil få mer informasjon om de ulike behandlingene.