Synsbehandling

Trondheim Øyelegesenter gjør deg brillefri! I mer enn 30 år har vi utført ulike synsbehandlinger som har gjort folk fri fra briller og linser.

Synsbehandling med laser, linsebytte og grå stær operasjon 

Av synsbehandlinger tilbyr vi linsebytte og laseroperasjon av øyne med IntraLASIK, som er den mest avanserte formen for laserkorreksjon av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.  


Laseroperasjon er som hovedregel best egnet for deg mellom 18 og 45 år. Linsebytte med RLE-operasjon er et godt alternativ for deg som ønsker å kvitte deg med lesebriller og progressive briller og er en behandling som passer for deg over 45 år. En ICL-øyeoperasjon er en god løsning dersom du er mer nærsynt enn -8, har tynne hornhinner, tørre øyne eller store pupiller.  


I tillegg til linsebytte og laseroperasjon, tilbyr vi også behandling for grå stær. Hos oss slipper du å vente i lange offentlige helsekøer for å bli kvitt problemet.  


Trygg og smertefri synsbehandling 

Alle våre behandlinger gjennomføres av erfarne øyeleger, raskt og smertefritt. Helt siden Trondheim Øyelegesenter ble grunnlagt i 1989 har kvalitet vært i fokus. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på det siste innen øyehelse og benytter utelukkende topp moderne utstyr i undersøkelser og behandlinger. Hos oss er du i trygge hender!  


Les mer om de ulike behandlingene ved å klikke deg videre og bestill en gratis og uforpliktende forundersøkelse hos oss. På forundersøkelsen finner vi ut om øynene dine egner seg for synsbehandling og du vil få mer informasjon om de ulike behandlingene.