Ikon - RLE - Linsebytte

RLE - Linsebytte

RLE linsebytte er et godt alternativ for deg som ønsker å kvitte deg med lesebriller og progressive briller. Under et linsebytte vil vi erstatte øyets naturlige linse med en ny, kunstig linse. Resultatet er feilfritt syn, både på kort og lang avstand.

Første steg

Bestill gratis uforpliktende
forundersøkelse

Her får du vite om du kan korrigere synsfeilen din samt hvilken metode som passer best for deg.

Her er alt du trenger å vite om

RLE - Linsebytte

Linsebytteoperasjonen var en innertier

Linsebytteoperasjonen var en innertier

RLE – linsebytte på en halvtime

RLE linsebytte er en smertefri behandling som gjennomføres på en halvtimes tid. Umiddelbart etter at linsebyttet er gjennomført vil du kunne glede deg over resultatet – perfekt syn. Allerede neste dag kan du både kjøre bil og være tilbake på jobb.

Øyeleger med lang erfaring bytte av linser med RLE

Øyelegene hos Trondheim Øyelegesenter har lang erfaring med linsebytte og vi holder oss kontinuerlig oppdatert i faget. Hos oss kan du være trygg på at du blir behandlet av svært kompetente øyeleger og at utstyret som benyttes er topp moderne.

Bestill forundersøkelse i dag

Før man kan gjennomføre et linsebytte er det nødvendig med en forundersøkelse. Under forundersøkelsen vil du få utfyllende informasjon om behandlingen, vi vil finne ut om linsebytte kan være riktig løsning for deg og eventuelt om du har behov for flerstyrkelinser eller enstyrkelinser.

Bestill forundersøkelse i dag – det er både gratis og uforpliktende!

Video: Trondheim Øyelegesenter | Linsebytte 45 år

Se vår video om hvordan en RLE linsebytte kan forandre hverdagen din.